Calendari esdeveniments

dimarts, 26 de maig de 2009

ES PRESENTEN LES SISENES JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LLANÇÀ

El proper dijous 28 de maig tindrà lloc a partir de les 18h a l'Oficina de Turisme de Llançà la presentació de les sisenes jornades gastronòmiques de Llançà.

Una de les principals novetats d'enguany serà la taula rodona co-organitzada per l'Àrea de Turisme de Llançà i l'Associació d'Hosteleria de l'Alt Empordà on es tractarà el tema següent: "El Palangre, pesca tradicional a la cuina moderna".

En aquesta taula està previst que hi participin el reconegut crític de gastronomia, escriptor i professor de la UAB, el Sr. Jaume Fàbrega, el reconegut xef del Mas Pau, el Sr. Xavier Sagristà i finalment, el Sr. Marc Lladó com a president de la Cuina del Vent i responsable del restaurant El Molí de Pont de Molins.

Tot seguit, els restaurants participants a les jornades oferiran un aperitiu de degustació a tots els assistents.

Cal remarcar que les sisenes jornades gastronòmiques de Llançà començaran el proper dissabte 30 de maig fins el 28 de juny amb la participació de 10 restaurants del municipi.

Per aquest proper cap de setmana ja s'inicien les tradicionals activitats paral·leles de les jornades. El dissabte a partir de les 11h des de l'Oficina del Port es farà la visita guiada "Ruta de les platges i les arts de pesca". Cal destacar que tot seguit es faran els tastets del Peix de Palangre a la Platja del Port de Llançà a càrrec dels restaurants El Vaixell i Can Narra. El diumenge a partir de les 12h des de la mateixa Oficina de Turisme del Port es farà la tradicional visita guiada en barca "Els Peixos del Cap de Creus". Totes les activitats son gratuïtes i s'han de reservar amb antel·lació.

Per més informació, podeu consultar
http://www.llanca.cat/ o trucar al 972 38 08 55.
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide