Calendari esdeveniments

dimecres, 2 de març de 2011

Taller posicionament fgostyba

Com alguns ja sabreu els dissabtes al matí vaig a la fundació Clerch i Nicolau de Figueres, on estem fent un taller d'e-marketing i des de fa un parell de dissabtes que estem intentant posicionar la paraula inventada fgostyba.

A part de la paraula fgostyba, ens en vàrem inventar dues més: strolafa i frtompxaz

Suposo que algú es pot preguntar quin és el motiu d'intentar posicionar aquestes paraules tan estrafolàries que de fet no volen dir res. La veritat és que les vàrem escollir perquè no existien i era molt fàcil poder veure qui les posicionava millor o primer, ja que ningú estava competint per aquestes paraules. De fet si ara les busqueu veureu que surten i evidentment tothom que utilitza aquestes paraules són companys del taller.

Avui he estat mirant el posicionament de les 3 paraules i he vist que els blogs que estan en primera posició segueixen essent els que ja portaven temps que estaven creats i no els que vàrem crear fa dos dissabtes així que he decidit passar a l'acció i "contraatacar" des del blog de Mas del Joncar que fa temps que està obert, encara que no és gaire actiu, per falta de temps.

Ara veurem si aconsegueixo pujar posicions en el rànquing, sobretot amb la paraula principal fgostyba.

Ja us aniré infomant!!
Bijuteria colombiana a Mas del Joncar!

Des de fa uns dies que a Mas del Joncar tenim una mostra de bijuteria colombiana feta amb productes naturals: llavors, arrels, fruita deshidratada, ... Aquí en teniu una petita mostra:

Com podeu veure hi ha braçalets, collarets i arracades de tots el colors i per a tots els gustos.
Ara que s'acosta el bon temps serà el moment ideal per lluir-los, tot donant una nota de color i alegria!

A Mas del Joncar ja tenim el Formatge Llanut!!


Aquest matí ens ha arribat a Mas del Joncar, el nostre primer formatge llanut de Mas Marcè!


diumenge, 27 de febrer de 2011

Forum Gastronòmic Girona 2011

Dimarts passat, 22 de febrer, vàrem anar a visitar el Forum Gastrònomic que aquest any ha tingut lloc a Girona (es fa en anys alterns).

No hi havíem estat mai i vàrem trobar que hi havia força gent.

Només d'arribar vàrem anar a saludar i felicitar a la Natàlia i a en Manel de Mas Marcè que amb el seu Formatge Llanut, han guanyat el premi InnoFòrum (producte amb el gust més innovador) atorgat per la Cambra de Comerç de Girona.


És un formatge de llet ecològica d'ovella ripollesa, de coagul·lació àcid làctica i madurat en càmara sobre un niu de llana d'ovella.

Vàrem degustar el formatge i la veritat és que ens va agradar molt. Aviat podreu provar-lo a casa nostra, ja que tots els productes làctics que servim a Mas del Joncar són seus.

El nostre amic Manel de "El Rebost de l'Empordanet" va presentar a concurs el seu últim producte "Llàgrimes de Gintònic".

Alguns dels seus productes estaven exposats a l'estand de Mengívol, el seu distribuidor.També vàrem trobar als nostres amics de Mas Gelamà (per cert, fan un vi rosat molt bo!) i a la Roser de Disfribell.Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide