Calendari esdeveniments

diumenge, 27 de febrer de 2011

Forum Gastronòmic Girona 2011

Dimarts passat, 22 de febrer, vàrem anar a visitar el Forum Gastrònomic que aquest any ha tingut lloc a Girona (es fa en anys alterns).

No hi havíem estat mai i vàrem trobar que hi havia força gent.

Només d'arribar vàrem anar a saludar i felicitar a la Natàlia i a en Manel de Mas Marcè que amb el seu Formatge Llanut, han guanyat el premi InnoFòrum (producte amb el gust més innovador) atorgat per la Cambra de Comerç de Girona.


És un formatge de llet ecològica d'ovella ripollesa, de coagul·lació àcid làctica i madurat en càmara sobre un niu de llana d'ovella.

Vàrem degustar el formatge i la veritat és que ens va agradar molt. Aviat podreu provar-lo a casa nostra, ja que tots els productes làctics que servim a Mas del Joncar són seus.

El nostre amic Manel de "El Rebost de l'Empordanet" va presentar a concurs el seu últim producte "Llàgrimes de Gintònic".

Alguns dels seus productes estaven exposats a l'estand de Mengívol, el seu distribuidor.També vàrem trobar als nostres amics de Mas Gelamà (per cert, fan un vi rosat molt bo!) i a la Roser de Disfribell.1 comentari:

Manu & Rosita ha dit...

ala! K xulu! Merci per la menció

Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide