Calendari esdeveniments

dissabte, 23 de gener de 2010

Mantes humanes / Mantas humanas / Human blankets

Increïble però cert.

Acabo de llegir la noticia proporcionada per l'agència d'informació Reuters de Londres. La cadena hotelera Holiday Inn proporcionarà un servei de mantes "humanes" als clients que ho sol.licitin. Aquest servei s'ofereix experimentalment a 3 dels seus hotels d'Anglaterra, concretament a 2 de Londres i a 1 de Manchester.
El servei el defineixen com "tenir una bossa gegant d'aigua calenta al teu llit" i consisteix en que una persona es fica al teu llit i te l'escalfa fins arribar a la temperatura òptima de 20º C. Segons estudis científics amb aquesta temperatura s'aconsegueix agafar el son abans.

Pot ser una bona idea per la gent fredeluca com jo, jeje.

Podeu llegir la noticia a: http://www.reuters.com/article/idUSTRE60K50020100122

--------------------------------------------------------------------------------------


Increible pero cierto.

Acabo de leer la noticia proporcionada por la agencia de información Reuters de Londres. La cadena hotelera Holiday Inn proporcionará un servicio de mantas "humanas" a los clientes que lo soliciten. Este servicio se ofrecerá de forma experimental en 3 de sus hoteles de Inglaterra, concretamente en 2 de Londres y 1 de Manchester.
El servicio lo definen como "tener una bolsa gigante de agua caliente en tu cama" y consiste en que una persona se mete en tu cama y la calienta hasta llegar a la temperatura óptima de 20ºC. Según estudios científicos, con esta temperatura se consigue coger el sueño antes.

Puede ser una buena idea para la gente friolera como yo, jeje.

Podeis leer la notícia en: http://www.reuters.com/article/idUSTRE60K50020100122

---------------------------------------------------------------------------------

Incredible but certain.

I have just read the news provided by the agency of information Reuters of London. The hotel chain Holiday Inn will provide a service of "human" blankets to the clients who request it.

You can read it on: http://www.reuters.com/article/idUSTRE60K50020100122
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide