Calendari esdeveniments

divendres, 28 de març del 2008


4a. Edició de la Cavallada a Sant Pere Pescador
El proper diumenge 6 d’abril es realitzarà a Sant Pere Pescador la quarta edició de la Cavallada, un esdeveniment que posa en valor el món eqüestre a les nostres contrades. L’Acte és organitzat per l’associació Amics del Cavall de Sant Pere Pescador i es realitza gràcies a l’ajut de les entitats locals Pencaires del Carnestoltes i Futbol Base Sant Pere, conjuntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere Pescador. Les activitats es duen a terme a dos indrets determinats del poble, el Parc del Riu i el Centre Cívic.
El programa comença a partir de dos quarts de deu del matí amb la concentració dels participants, esmorzar i exhibició de ball country al Parc del Riu. Tot seguit, s’inicia el recorregut de la cavalcada fins a la plaça Major on el mossèn de Sant Pere en farà la benedicció.
Al migdia, al Parc del Riu, el públic podrà gaudir d’un espectacle eqüestre i d’una exhibició de doma clàssica i vaquera realitzat per destacades hípiques de l’Empordà. En acabat, la resta dels actes es celebraran al Centre Cívic on hi haurà una arrossada popular i el lliurament de premis. A continuació l’Escola de Flamenc Verónica Alavés farà una demostració de ball flamenc, seguit de música i ball amb el grup El Kako y sus rumberos. Com a cloenda es realitzarà un festival country amb la participació de l’orquestra Country Revival Farmers.
4a. Edición de la Caballada en Sant Pere Pescador
El próximo domingo 6 de abril se realizará en Sant Pere Pescador la cuarta edición de la Caballada, un acontecimiento que pone en valor el mundo ecuestre en nuestra región. El acto está organizado por la asociación de Amigos del Caballo de Sant Pere Pescador y se realiza gracias a la ayuda de las entidades locales "Pencaires del Carnestoltes" y Fútbol Base Sant Pere, conjuntamente con la colaboración del Ayuntamiento de Sant Pere Pescador. Las actividades se llevarán a cabo en dos lugares determinados del pueblo, el Parque del Río y el Centro Cívico.
El programa empezará a partir de las diez y media de la mañana con la concentración de los participantes, desayuno y exhibición de baile country en el Parque del Río. Después, se iniciará el recorrido de la caballada hasta la plaza Mayor donde el párroco de Sant Pere dará la bendición.
Al mediodía, en el Parque del Río, el público podrá disfrutar de un espectáculo ecuestre y de una exhibición de doma clásica y vaquera realizado per destacadas hípicas de l’Empordà. Al finalizar, el resto de actos tendrán lugar en el Centro Cívico donde habrá una paella popular y la entrega de premios. A continuación la Escuela de Flamenco Verónica Alavés hará una demostración de baile flamenco, seguido de música y baile con el grupo El Kako y sus rumberos. Para finalizar habrá un festival country con la participación de la orquestra Country Revival Farmers.

dimecres, 26 de març del 2008



Amb motiu del 25è aniversari de Catalunya Ràdio i el 10è aniversari de la Fundació Territori i Paisatge de l'Obra Social de Caixa Catalunya, ambdues entitats han aprofitat l'ocasió per mostrar el seu compromís amb el medi ambient i celebrar una gran festa amb 35 plantacions populars repartides per tota la geografia catalana.

Cada espai disposarà d'uns 20 voluntaris per rebre els participants així com informar-los sobre l'espai on plantar.

La col·laboració de Diputacions, Ajuntaments, Entitats, Associacions, ONG, Grups Ecologistes i els ciutadans i ciutadanes que vulguin apropar-se a aquest acte 'verd' permetran contribuir al repte del PNUMA de plantar 286.000 arbres a Catalunya.

Vine el proper diumenge 30 de març i planta el teu arbre!

Plantada a Sant Pere Pescador: Reserva "Mig de Dos Rius".

Trobaràs tota la informació detallada a www.catradio.cat/plantemelfutur/


Con motivo del 25º aniversario de Catalunya Ràdio y el 10º aniversario de la "Fundació Territori i Paisatge" de la Obra Social de Caixa Catalunya, ambas entitades han aprovechado la ocasión para mostrar su compromiso con el medio ambiente y celebrar una gran fiesta con 35 plantaciones populares repartidas por toda la geografia catalana.


Cada espacio dispondrá de unos 20 voluntarios para recibir a los participantes así como informarles sobre el lugar donde plantar.


La colaboración de Diputaciones, Ayuntamientos, Entidades, Asociaciones, ONG, Grupos Ecologistas y los ciudadanos y ciudadanas que quieran acercarse a este acto 'verde' contribuirán al reto del PNUMA de plantar 286.000 árboles en Catalunya.


Ven el próximo domingo 30 de marzo y planta tu árbol! Encontrarás toda la información detallada en www.catradio.cat/plantemelfutur/

Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide