Calendari esdeveniments

dissabte, 23 de gener del 2010

Mantes humanes / Mantas humanas / Human blankets

Increïble però cert.

Acabo de llegir la noticia proporcionada per l'agència d'informació Reuters de Londres. La cadena hotelera Holiday Inn proporcionarà un servei de mantes "humanes" als clients que ho sol.licitin. Aquest servei s'ofereix experimentalment a 3 dels seus hotels d'Anglaterra, concretament a 2 de Londres i a 1 de Manchester.
El servei el defineixen com "tenir una bossa gegant d'aigua calenta al teu llit" i consisteix en que una persona es fica al teu llit i te l'escalfa fins arribar a la temperatura òptima de 20º C. Segons estudis científics amb aquesta temperatura s'aconsegueix agafar el son abans.

Pot ser una bona idea per la gent fredeluca com jo, jeje.

Podeu llegir la noticia a: http://www.reuters.com/article/idUSTRE60K50020100122

--------------------------------------------------------------------------------------


Increible pero cierto.

Acabo de leer la noticia proporcionada por la agencia de información Reuters de Londres. La cadena hotelera Holiday Inn proporcionará un servicio de mantas "humanas" a los clientes que lo soliciten. Este servicio se ofrecerá de forma experimental en 3 de sus hoteles de Inglaterra, concretamente en 2 de Londres y 1 de Manchester.
El servicio lo definen como "tener una bolsa gigante de agua caliente en tu cama" y consiste en que una persona se mete en tu cama y la calienta hasta llegar a la temperatura óptima de 20ºC. Según estudios científicos, con esta temperatura se consigue coger el sueño antes.

Puede ser una buena idea para la gente friolera como yo, jeje.

Podeis leer la notícia en: http://www.reuters.com/article/idUSTRE60K50020100122

---------------------------------------------------------------------------------

Incredible but certain.

I have just read the news provided by the agency of information Reuters of London. The hotel chain Holiday Inn will provide a service of "human" blankets to the clients who request it.

You can read it on: http://www.reuters.com/article/idUSTRE60K50020100122

dimarts, 19 de gener del 2010

Festa Major de Sant Pere Pescador


20/01/2010
Diada de Sant Sebastià
A les 12 del migdia OFICI SOLEMNE a l’Església Parroquial.A la 1 del migdia acte de record a en Leonel Nunes amb descoberta d’una placa a la plaça del davant del pavelló poliesportiu i seguidament audició de tres sardanes a càrrec de la cobla ELS MONTGRINS. A les 6 de la tarda CONCERT DE FESTA MAJOR I BALL al Centre Cívic amb l’Orquestra ELS MONTGRINS.


22/01/2010
Festa Major de Sant Sebastià
A les 9.30 del vespre TEATRE D’HUMOR al Centre Cívic, Toni Albà presenta l’espectacle L’AUDIÈNCIA I-REAL.
Preu de les entrades: 13 € venda anticipada de dilluns a divendres a la Biblioteca Municipal Marta Fàbrega de Romans de les 16.30 a les 19.30 h. i a l’Ajuntament de Sant Pere Pescador de les 10 a les 14 h. i 15 € venda a guixeta el mateix dia.
Els seients no estan numerats.


23/01/2010
Festa Major de Sant SebastiàA les 12 del migdia. Espectacle d’ANIMACIÓ INFANTIL al Centre Cívic a càrrec d’en JORDI TONIETTI. A les 6 de la tarda partit de futbol de veterans 3 x 1 amb el F.C. Sant Pere, la U.E. Figueres i Can Costa. A dos quarts de 12 de la nit BALL al Centre Cívic: ORQUESTRA LA GRAMOLA I LA BANDA DEL COCHE ROJO


24/01/2010
Festa Major de Sant SebastiàA les 12 del migdia inauguració del pavelló poliesportiu municipal i jornada de portes obertes. A les 4 de la tarda partit de futbol de 2a Territorial entre el F.C. Sant Pere i el Borrassà. F.C.
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide