Calendari esdeveniments

divendres, 28 de març de 2008


4a. Edició de la Cavallada a Sant Pere Pescador
El proper diumenge 6 d’abril es realitzarà a Sant Pere Pescador la quarta edició de la Cavallada, un esdeveniment que posa en valor el món eqüestre a les nostres contrades. L’Acte és organitzat per l’associació Amics del Cavall de Sant Pere Pescador i es realitza gràcies a l’ajut de les entitats locals Pencaires del Carnestoltes i Futbol Base Sant Pere, conjuntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere Pescador. Les activitats es duen a terme a dos indrets determinats del poble, el Parc del Riu i el Centre Cívic.
El programa comença a partir de dos quarts de deu del matí amb la concentració dels participants, esmorzar i exhibició de ball country al Parc del Riu. Tot seguit, s’inicia el recorregut de la cavalcada fins a la plaça Major on el mossèn de Sant Pere en farà la benedicció.
Al migdia, al Parc del Riu, el públic podrà gaudir d’un espectacle eqüestre i d’una exhibició de doma clàssica i vaquera realitzat per destacades hípiques de l’Empordà. En acabat, la resta dels actes es celebraran al Centre Cívic on hi haurà una arrossada popular i el lliurament de premis. A continuació l’Escola de Flamenc Verónica Alavés farà una demostració de ball flamenc, seguit de música i ball amb el grup El Kako y sus rumberos. Com a cloenda es realitzarà un festival country amb la participació de l’orquestra Country Revival Farmers.
4a. Edición de la Caballada en Sant Pere Pescador
El próximo domingo 6 de abril se realizará en Sant Pere Pescador la cuarta edición de la Caballada, un acontecimiento que pone en valor el mundo ecuestre en nuestra región. El acto está organizado por la asociación de Amigos del Caballo de Sant Pere Pescador y se realiza gracias a la ayuda de las entidades locales "Pencaires del Carnestoltes" y Fútbol Base Sant Pere, conjuntamente con la colaboración del Ayuntamiento de Sant Pere Pescador. Las actividades se llevarán a cabo en dos lugares determinados del pueblo, el Parque del Río y el Centro Cívico.
El programa empezará a partir de las diez y media de la mañana con la concentración de los participantes, desayuno y exhibición de baile country en el Parque del Río. Después, se iniciará el recorrido de la caballada hasta la plaza Mayor donde el párroco de Sant Pere dará la bendición.
Al mediodía, en el Parque del Río, el público podrá disfrutar de un espectáculo ecuestre y de una exhibición de doma clásica y vaquera realizado per destacadas hípicas de l’Empordà. Al finalizar, el resto de actos tendrán lugar en el Centro Cívico donde habrá una paella popular y la entrega de premios. A continuación la Escuela de Flamenco Verónica Alavés hará una demostración de baile flamenco, seguido de música y baile con el grupo El Kako y sus rumberos. Para finalizar habrá un festival country con la participación de la orquestra Country Revival Farmers.
Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide