No hi havíem estat mai i vàrem trobar que hi havia força gent.
És un formatge de llet ecològica d'ovella ripollesa, de coagul·lació àcid làctica i madurat en càmara sobre un niu de llana d'ovella.
Vàrem degustar el formatge i la veritat és que ens va agradar molt. Aviat podreu provar-lo a casa nostra, ja que tots els productes làctics que servim a Mas del Joncar són seus.
El nostre amic Manel de "El Rebost de l'Empordanet" va presentar a concurs el seu últim producte "Llàgrimes de Gintònic".
Alguns dels seus productes estaven exposats a l'estand de Mengívol, el seu distribuidor.
També vàrem trobar als nostres amics de Mas Gelamà (per cert, fan un vi rosat molt bo!) i a la Roser de Disfribell.
També vàrem trobar als nostres amics de Mas Gelamà (per cert, fan un vi rosat molt bo!) i a la Roser de Disfribell.
1 comentari:
ala! K xulu! Merci per la menció
Publica un comentari a l'entrada