Calendari esdeveniments

dimecres, 2 de març del 2011

Taller posicionament fgostyba

Com alguns ja sabreu els dissabtes al matí vaig a la fundació Clerch i Nicolau de Figueres, on estem fent un taller d'e-marketing i des de fa un parell de dissabtes que estem intentant posicionar la paraula inventada fgostyba.

A part de la paraula fgostyba, ens en vàrem inventar dues més: strolafa i frtompxaz

Suposo que algú es pot preguntar quin és el motiu d'intentar posicionar aquestes paraules tan estrafolàries que de fet no volen dir res. La veritat és que les vàrem escollir perquè no existien i era molt fàcil poder veure qui les posicionava millor o primer, ja que ningú estava competint per aquestes paraules. De fet si ara les busqueu veureu que surten i evidentment tothom que utilitza aquestes paraules són companys del taller.

Avui he estat mirant el posicionament de les 3 paraules i he vist que els blogs que estan en primera posició segueixen essent els que ja portaven temps que estaven creats i no els que vàrem crear fa dos dissabtes així que he decidit passar a l'acció i "contraatacar" des del blog de Mas del Joncar que fa temps que està obert, encara que no és gaire actiu, per falta de temps.

Ara veurem si aconsegueixo pujar posicions en el rànquing, sobretot amb la paraula principal fgostyba.

Ja us aniré infomant!!












Three Column Modification courtesy of The Blogger Guide